O 30 % ľahšie implantáty B-Lite sú revolučnou novinkou na trhu

Odľahčené implantáty a ich aplikácia sú novinkou v estetickej chirurgii. Ich vnútro tvorí silikónový gél so vzduchovými bublinkami, ktoré gél nadľahčujú, výsledkom čoho je prirodzene vyzerajúci vzhľad poprsia a menšia záťaž chrbta.

Odľahčené implantáty B-lite.

Odľahčené implantáty B-Lite: Prednosti a výhody

Odľahčené prsné implantáty B-Lite predstavujú inováciu vhodnú pre dámy, ktoré od vytúženého dekoltu dosiaľ odrádzali možné bolesti chrbta či obava z nutnosti výmeny implantátov po určitom čase. Od vykonania prvej augmentačnej mammaplastiky vložením silikónového implantátu uplynulo takmer šesťdesiat rokov, inovácie v oblasti prsných implantátov odvtedy výrazne pokročili. Ak túžite po krásnom a príťažlivom poprsí, ale nechcete prísť o každodenný komfort, zvážte odľahčené B-Lite implantáty.

Čo robí odľahčené implantáty B-Lite takými výnimočnými?

Odľahčené B-Lite prsné implantáty sú mimoriadne žiaducou inováciou v oblasti plastickej chirurgie prsníkov. Keďže ide o silikónové implantáty, vzhľadom sa nelíšia od bežných prsných implantátov. Výrazný rozdiel je v ich hmotnosti – B-Lite implantáty sú až o 30 % ľahšie než klasické silikónové implantáty. Vďačia za to unikátnej výplni tvorenej špeciálnym silikónovým gélom navyše obohateným o vzduchové mikrosféry.

Laicky povedané, odľahčené implantáty obsahujú silikón so vzduchovými bublinkami, ktoré implantát efektívne nadľahčujú. Preto B-Lite implantáty odolávajú každodennému pôsobeniu gravitácie a tiež nezaťažujú prsné ani okolité tkanivo, tak ako klasické implantáty.

Dlhodobé výhody a životnosť odľahčených implantátov B-Lite

Inovatívne zloženie výplne zaručuje prirodzenejší vzhľad finálneho poprsia. Vzduchové mikrosféry v spojení s gélom sa správajú mimoriadne stabilne. Implantát sa po vložení do tela dokonale prispôsobí okolitému prostrediu, takže sa ani nezvlní, a jeho voľný okraj ani nevystúpi do popredia, čo prsníkom dodá naturálny vzhľad.

Navyše, vďaka pevnej väzbe medzi mikrosférami a silikónovým gélom sú odľahčené B-Lite implantáty napriek nižšej hmotnosti odolnejšie voči tlaku aj nárazom.

Prečo zvoliť B-Lite

Lekári ocenia fakt, že pri vyšetrovaní mamografom sú B-Lite implantáty priehľadnejšie. No snáď najvýraznejšou výhodou je ich životnosť. Majú doživotnú záruku, preto ich po čase nie je potrebné vymeniť. Sú teda bezpečné, vyrobené z kvalitných materiálov a certifikované. Dostupné sú v rôznych tvaroch a veľkostiach, takže vyhovejú individuálnym požiadavkám každej ženy bez ohľadu na vek.

Výhody aplikácie odľahčených implantátov B-Lite v krátkom videu

Vo videu nižšie sa MUDr. Martin Boháč spoločne s majsterkou sveta v ženskom bikini fitness Nikolou Weiterovou podelí o svoje skúsenosti s jedinými odľahčenými implantátmi na svete.

Ak máte záujem o augmentáciu prsníkov, inovatívne implantáty B-Lite môžu byť pre vás vynikajúcou voľbou. Na konzultáciu sa môžete objednať cez kontaktný formulár alebo na telefónnom čísle +421 948 883 883.

Odborná konzultácia, ako aj samotný zákrok, prebieha priamo s MUDr. Martinom Boháčom.

O najnovších trendoch, inováciách a udalostiach na našej klinike informujeme každý mesiac cez newsletter. Prihláste sa na odber a pravidelne vám budeme zasielať aktuálne novinky a exkluzívne informácie priamo do vašej e-mailovej schránky.

Tešíme sa na vašu návštevu v moderných priestoroch našej kliniky v Bratislave na Gorkého 4.

Váš MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč.

Previous
Previous

Prebytočná koža po masívnom schudnutí: Čo s ňou a aké sú výhody kombinovaných zákrokov?