DermaPen: Revolučná metóda na omladenie pokožky

V estetickej medicíne sa čoraz viac dostávajú do popredia spôsoby, ako prirodzene regenerovať pokožku a spomaliť prejavy jej starnutia. Jedným z revolučných spôsobov omladenia pokožky je v súčasnosti využívanie telu prirodzených kmeňových buniek, resp. ich produktov – exozómov.

Exozómy dokážu naštartovať prirodzené regeneračné a protizápalové procesy, posilniť ochrannú bariéru pokožky a chrániť ju tak pred znečistením a vplyvmi vonkajšieho prostredia.

V tomto článku by sme vám radi predstavili novinku v portfóliu našich kozmetických služieb, ošetrenie DermaPen, ktoré využíva prirodzené regeneračné procesy nášho tela ako aj jedinečnú silu exozómov.

O ošetrení DermaPen

DermaPen je ošetrenie využívajúce revolučnú neinvazívnu metóda mikroihličkovej terapie na podporu tvorby kolagénu v pokožke.

DermaPen využíva fyziologické schopnosti regenerácie našej kože. Počas ošetrenia sa do hlbších vrstiev kože za pomoci jemných vibračných vpichov aplikujú účinné látky a séra. Pri ošetrení vzniknú v koži mikrotraumy - kanáliky, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu a nových kožných buniek. Jednou z látok, ktorá sa pri ošetrení môže aplikovať do pokožky sú exozómy, ktoré efektívnym spôsobom stimulujú tvorbu regeneračných a protizápalových procesov.

Ošetrením DermaPen je možné dosiahnuť:

  • Zlepšenie elasticity pokožky vďaka tvorbe nového kolagénu a elastínu.

  • Celkovo mladší vzhľad a farebné zjednotenie pleti.

  • Redukcia vrások a jemných línií.

  • Regenerácia pokožky po opaľovaní.

  • Zmiernenie hyperpigmentácie a pigmentových škvŕn.

  • Zlepšenie jaziev po akné a strií.

  • Omladenie pokožky.

  • Zmenšenie pórov.

  • Vypnutie pleti

Ako prebieha ošetrenie s DermaPen?

Samotné ošetrenie pozostáva z niekoľkých fáz:

  1. Konzultácia: Pred samotným ošetrením je potrebná konzultácia, ktorá posúdi vhodnosť ošetrenia pre vašu pleť a pokožku.

  2. Odličovanie a dezinfekcia pleti

  3. Ošetrenie Dermapenom:  Na pokožku je nanesené sérum a následne pomocou Dermapenu  je jemne aplikované kolmými vpichmi do pokožky.

  4. Záverečná starostlivosť: Po ošetrení je aplikovaná chladivá hydratačná maska.

Príďte vyskúšať ošetrenie DermaPen k nám do MB Clinic a doprajte tak svojej pokožke jedinečnú starostlivosť.

Na vaše otázky vám radi odpovieme na telefónnom čísle +421 948 883 883 alebo nám môžete napísať správu prostredníctvom kontaktného formulára.

Tešíme sa na vás v priestoroch našej kliniky v Bratislave na Gorkého 4.

Váš MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč

 

Next
Next

Exozómy: Ich využitie v estetickej a regeneratívnej medicíne