Míľnik v plastickej chirurgii: Prvá operácia s implantátmi B-Lite® MESMO® na Slovensku

Doc. MUDr. Martin Boháč, PhD., MPH, MHA, FEBOPRAS je lídrom v aplikácii odľahčených prsných implantátov B-Lite na Slovenskom trhu. Svoje líderstvo potvrdil aj v historicky prvej operácii, kde uskutočnil zväčšenie pŕs pomocou nových inovatívnych silikónových implantátov B-Lite® MESMO®. V úvode júla 2020 použil tento typ implantátu vôbec prvýkrát a vytýčil tak nový míľnik v oblasti plastickej chirurgie na Slovensku.

„Som veľmi rád, že som mohol po prvýkrát použiť tento pokrokový typ prsníkových implantátov. Teší ma, že sa do estetickej chirurgie neustále aplikujú najmodernejšie poznatky a technológie, ktoré môžem následne ponúkať svojim klientkam a klientom.“ – MUDr. Martin Boháč

Portrét špičkového chirurga

MUDr. Martin Boháč je plastický chirurg so špičkovým renomé a bohatými profesionálnymi zručnosťami, ktoré získal na Slovensku i vo viacerých krajinách v zahraničí. Majstrovstvo plastickej chirurgie manifestuje v umení stvárňovania krásy. Špecializuje sa na kombinované esteticko-chirurgické zákroky a medzi časté samostatné zákroky patrí práve zväčšenie prsníkov.

Inovácie v prsných implantátoch pre zväčšenie pŕs B-Lite®

Za posledných päťdesiat rokov sa zručnosti chirurgov výrazne zlepšili, ale prsné implantáty sa zásadne nemenili. Prsné implantáty B-Lite od spoločnosti POLYTECH predstavené v roku 2014 sú jediné odľahčené implantáty pre zväčšenie pŕs a ich rekonštrukciu. Tento rok boli inovované o špeciálnu pokročilú konštrukciu obalu – pokrokovú a bezpečnú mikrotextúru MESMO. Tá je unikátna aj tým, že výrazne znižuje riziko anaplastického lymfómu BIA-ALCL.

Viac o B-Lite® MESMO®:

  • B-Lite implantáty vážia o tretinu menej pri rovnakom objeme. Vnútro odľahčených implantátov totiž tvorí silikón so vzduchovými bublinkami – mikrosférami, ktoré gél nadľahčujú.

  • Vďaka tomu vyzerajú prsia prirodzenejšie a kvôli svojej nižšej váhe sú ideálne pre ženy s aktívnym životným štýlom. Ľahšie sa s nimi športuje a nezaťažujú chrbát.

  • Po operácii sa vďaka menšej záťaži lepšie zotavujú aj pacientky, ktorým odstránili prsníky zo zdravotných dôvodov a je nutné ich vymodelovať, pretože pociťujú menšie napätie v prsníkoch.

  • Vďaka použitému materiálu poskytuje tiež lepšie zobrazovanie prsnej žľazy pri mamografickom vyšetrení.

  • Ide o jedinečné odľahčené implantáty, ktoré kombinujú odľahčený gél s pokročilou konštrukciou obalu s povrchom MESMO.

  • Vďaka povrchu MESMO s jemnou mikrotextúrou sa výrazne znižuje riziko anaplastického lymfómu BIA-ALCL.

Odľahčené implantáty B-Lite® MESMO®.

Ak máte záujem o zväčšenie pŕs s inovatívnymi implantátmi B-Lite alebo o nich chcete vedieť viac, neváhajte nás kontaktovať. Na konzultáciu sa môžete objednať cez kontaktný formulár alebo na telefónnom čísle +421 948 883 883.

Odbornú a profesionálnu konzultáciu, ako aj samotný zákrok, vám s radosťou poskytne MUDr. Martin Boháč.

O najnovších trendoch, inováciách a udalostiach na našej klinike informujeme každý mesiac cez newsletter. Prihláste sa na odber a pravidelne vám budeme zasielať aktuálne novinky a exkluzívne informácie priamo do vašej e-mailovej schránky.

Tešíme sa na vašu návštevu v moderných priestoroch našej kliniky v Bratislave na Gorkého 4.

Váš MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč.

Previous
Previous

Vaginálna rejuvenizácia IntimBloom: Intímne partie môžu opäť rozkvitnúť

Next
Next

Prebytočná koža po masívnom schudnutí: Čo s ňou a aké sú výhody kombinovaných zákrokov?