Tipy na vianočné darčeky pre milovníkov krásy od MB Clinic

Pripravili sme pre vás exkluzívne tipy na vianočné darčeky z MB Clinic, ktoré vašim blízkym prinesú nielen krásu, ale aj relax, pocit luxusu a jedinečnosti. Pre ktorýkoľvek z nich sa rozhodnete, vždy darujete nezabudnuteľný zážitok.

Darčeková poukážka od MB Clinic

Darčeková poukážka od MB Clinic je ideálnym riešením, ako tieto Vianoce darovať vašim blízkym špeciálnu starostlivosť. Ponúkame poukážky v hodnote 50 € alebo 100 € na ošetrenia podľa vlastného výberu.

Poukážku si môžete zakúpiť priamo u nás na klinike, prípadne vám ju vieme zaslať poštou alebo v elektronickej podobe. Navštívte nás na adrese Gorkého 4, napíšte nám správu na Instagrame alebo nás kontaktujte cez kontaktný formulár a spolu si dohodneme, aká podoba poukážky vám najviac vyhovuje.

Tipy na využitie poukážky

V MB Clinic ponúkame rôzne kozmetické ošetrenia pre dokonalú starostlivosť o pleť, vrátane špeciálnych procedúr pre problematickú pokožku. Taktiež máme v ponuke dermatologické ošetrenia pre zachovanie mladistvého vzhľadu pleti či permanentný makeup pre jednoduchšiu každodennú starostlivosť. Každé ošetrenie je prispôsobené vašim potrebám, aby ste vždy dosiahli najlepšie výsledky.

Darčekový poukaz na estetické ošetrenie od MB Clinic v Bratislave.

Produkty od značky ZO® SKIN HEALTH

Pre tých, ktorí dávajú prednosť kozmetickým produktom, ponúkame exkluzívnu kozmetiku ZO® SKIN HEALTH. Táto prémiová značka je známa svojou kvalitou a luxusom. Jej produkty sú ideálnym darčekom pre nadšencov kvalitnej starostlivosti o pleť.

U nás v MB Clinic vám náš odborný tím rád pomôže s výberom toho najlepšieho produktu. Poradíme vám, čo bude vašej pleti najviac vyhovovať a ako môžete urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym z našej širokej ponuky kvalitnej kozmetiky.

Luxusná kozmetika, značka ZO® SKIN HEALTH.

Ešte stále váhate alebo potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať tu na webe, zavolať nám na telefónne číslo +421 948 883 883 alebo navštívte náš MB Clinic Lounge na Gorkého 4 v Bratislave.

V MB Clinic sme tu pre vás, aby sme vám pomohli vybrať darček, ktorým nielen očaríte vašich blízkych, ale im aj doprajete viac času pre seba.

Krásne Vianoce želá

MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč

Previous
Previous

Transplantácia vlasov: Časté otázky našich pacientov

Next
Next

Každého piateho muža trápi rednutie a vypadávanie vlasov