Doprajte si u nás výnimočné kozmetické ošetrenie s prémiovou značkou ZO® Skin Health

Hydratovaná, vyživená a prekrvená pokožka je pripravená odolávať vonkajším vplyvom, lepšie reagovať na prípadné zásahy a regenerovať sa. Ako dôležitý krok v starostlivosti o pokožku považujeme kozmetické ošetrenie pleti. Preto sme rozšírili portfólio našich služieb o kozmetické ošetrenie pleti.

V súčasnosti je ošetrenie pleti nielen luxusom, ale aj nevyhnutným krokom v každodennej rutine. Na našej klinike vám ponúkneme iba to najlepšie, čo si vaša pleť zaslúži.

Prémiová kozmetika značky ZO Skin Health.

Očakávať môžete prémiové kozmetické služby, najkvalitnejšiu kozmetiku a prostredie, v ktorom načerpáte to, čo práve potrebujete.

Kozmetické ošetrenie pleti: Starostlivosť šitá na mieru

Individuálny prístup je pre nás samozrejmý, obzvlášť keď ide o ošetrenie pleti. Na základe úvodnej konzultácie a diagnostiky vám navrhneme ošetrenie pleti najvhodnejšie pre váš typ pleti. Radi vám vysvetlíme, ako by vaša denná rutina starostlivosti, vrátane kozmetického ošetrenia pleti, mala vyzerať a navrhneme vám plán dlhodobej starostlivosti.

Produkty americkej značky ZO® Skin Health

Dôverujeme vedeckým poznatkom, inovatívnemu prístupu a kontinuálnemu vzdelávaniu v oblasti kozmetického ošetrenia pleti. Pri našej práci používame kozmetiku ZO® Skin Health. Produkty tejto značky sú navrhnuté tak, aby poskytovali komplexné riešenia pre dosiahnutie a udržiavanie zdravej pokožky prostredníctvom ošetrenia pleti.

Príďte sa k nám sami presvedčiť a posuňte svoju starostlivosť o pleť na vyššiu úroveň. Môžete jej tak dopriať to, čo si zaslúži.

Vaša pokožka je zrkadlom vašej vnútornej pohody a celkového zdravotného stavu. V dnešnej rýchlo sa meniacej dobe je ošetrenie pleti nielen o estetike, ale aj o poskytnutí potrebnej výživy a ochrany pokožke. Naša ponuka kombinuje najlepšie techniky a produkty, aby ste mali vždy zdravú a žiarivú pleť.

Kozmetické ošetrenie ženy s pleťovou maskou na tvári.

Ak máte záujem o kozmetické ošetrenie pleti na našej klinike, alebo ak sa o ňom chcete dozvedieť viac, vyplňte tento kontaktný formulár alebo nám zavolajte na telefónne číslo +421 948 883 883 a dohodneme si termín konzultácie.

O komplexnú starostlivosť o pleť sa u nás v MB Clinic stará skúsená odborníčka Mgr. Katarína Furdová. Tešíme sa na vás v krásnych priestoroch našej kliniky v Bratislave na Gorkého 4.

Váš MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč

Previous
Previous

Prémiová starostlivosť o pleť so značkou ZO® SKIN HEALTH

Next
Next

Rozšírené cievky na nohách: Na čo pri starostlivosti o nohy nezabudnúť?