Prémiová starostlivosť o pleť so značkou ZO® SKIN HEALTH

V MB Clinic dôverujeme vedeckým poznatkom, inovatívnemu prístupu a kontinuálnemu vzdelávaniu v oblasti starostlivostí o pleť.

Preto vám ako prvá klinika na Slovensku ponúkame diagnostiku a ošetrenie pleti prémiovou značkou ZO® SKIN HEALTH.

Žena u kozmetičky. Za ňou je na stolíku kozmetika značky ZO® Skin Health.

Inovácie, výskum a vzdelávanie v ZO® SKIN HEALTH

Odborníci v ZO® SKIN HEALTH veria, že jediný spôsob, ako dosiahnuť zdravie pokožky je prostredníctvom sily vedy. Vďaka práci zakladateľa, a celosvetovo uznávaného dermatológa Dr. Zeina Obagia, posúva ZO® SKIN HEALTH hranice medicínskej starostlivosti o pleť. Kombináciou inovatívneho prístupu, výkonných technológií a produktového vzdelávania poskytuje nový pohľad na tradičnú starostlivosť o pleť.

Cieľom tejto prémiovej značky je priniesť komplexné riešenie pre zdravú pokožku pre každého – bez ohľadu na vek, stav pokožky alebo typ pleti. Portfólio produktov ZO® sa zameriava na problémy s pokožkou, ako je napríklad poškodenie slnkom, pigmentové škvrny, ale aj na prevenciu jej budúceho poškodenia.

Systematický trojfázový prístup značky ZO® SKIN HEALTH k starostlivosti o pleť

Hlavný princíp komplexnej starostlivosti o pleť je systematický trojfázový prístup:

1. krok GETTING SKIN READY®

Zdravie pokožky je potrebné budovať od základu. Čistú pleť získate bez ohľadu na jej typ tým, že ju maximálne ozdravíte a vrátite späť do rovnováhy. GSR® je nevyhnutným prvým krokom na dosiahnutie zdravej pokožky. Jedná sa o jednoduchý systém čistenia, exfoliácie a tonizácie. Tieto tri kroky vo vzájomnej synergii obnovujú zdravie pokožky a prispievajú k maximálnej účinnosti akýchkoľvek preventívnych alebo korektívnych produktov.

2. krok PREVENCIA A KOREKCIA

Produkty určené na riešenie konkrétnych problémov pokožky. Zahŕňajú najrôznejšie riešenia od programu každodennej preventívnej starostlivosti, ktoré pleť udržujú zdravú a bránia budúcemu poškodeniu, až po intenzívnejšie programy zamerané na hĺbkové čistenie pleti, korekciu a obnovu pokožky.

3. krok OCHRANA

Prípravky ZO® na ochranu proti slnku sú podložené vedeckými štúdiami a ponúkajú ten najširší a najkomplexnejší možný rozsah ochrany proti slnku. Pokroková technológia Triple-Spectrum Protection® chráni pokožku pred UVA/UVB žiarením, vysokoenergetickým viditeľným svetlom (HEV) a infračervenými lúčmi (IR-A).

Kozmetika značky ZO® Skin Health.

U nás v MB Clinic vám radi poskytneme bližšie informácie o produktoch ZO® SKIN HEALTH. Objednajte sa na vstupnú konzultáciu a diagnostiku pleti prostredníctvom kontaktného formulára alebo na telefónnom čísle +421 948 883 883 a potešte sa prémiovým kozmetickým ošetrením. Postará sa o vás skúsená odborníčka na kozmetiku Mgr. Katarína Furdová.

Tešíme sa na vás v krásnych priestoroch našej kliniky v Bratislave na Gorkého 4.

Váš MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč

Previous
Previous

Máj je mesiac povedomia o rakovine kože

Next
Next

Doprajte si u nás výnimočné kozmetické ošetrenie s prémiovou značkou ZO® Skin Health