Drakuloterapia: Revolučná metóda revitalizácie pokožky

Mnoho ľudí túži po omladení pokožky. Plazmaterapia, nazývaná aj drakuloterapia, umožňuje pokožku vypnúť, zjednotiť jej farebný tón a zjemniť vrásky či drobné jazvy.

Zákrok drakuloterapia na klinike MB Clinic.

Čo je drakuloterapia?

Drakuloterapia, alebo teda aj plazmaterapia, je miniinvazívne ošetrenie, pri ktorom sa sterilne spracovaná krvná plazma spolu s doštičkami získaná z vašej vlastnej krvi aplikuje mikrovpichmi do strednej vrstvy kože, kde spúšťa regeneračné a omladzujúce procesy. Plazma obohatená o doštičky obsahuje faktory esenciálne pre funkciu buniek ako sú živiny, vitamíny, hormóny, elektrolyty, rastové faktory a proteíny, ktoré sú potrebné pre obnovu buniek.

Drakuloterapia je ošetrenie, ktoré dokáže spomaliť starnutie pokožky. Výsledkom je vypnutá, mladistvá a rozžiarená pleť.

Výhody drakuloterapie a oblasti aplikácie

Tým, že sa počas ošetrenia aplikuje telu vlastný materiál, eliminuje sa riziko akejkoľvek alergickej reakcie. Drakuloterapia je prirodzeným spôsobom omladenia pokožky na bunkovej úrovni. Medzi jej najčastejšie účinky patrí podpora tvorby elastínu a kolagénu, zjemnenie vrások, liečba strií, aknóznej pleti či redukcia nepekných kruhov pod očami.

“Drakula koktejl” môže byť aplikovaný do rôznych oblastí, napr. do pokožky tváre, krku, dekoltu, chrbtov rúk či dokonca pokožky vlasov. Plazmaterapia tak ponúka širokú škálu možností v oblasti dermatológie a estetickej medicíny. Pre dosiahnutie čo možno najlepšieho výsledku sa odporúča absolvovať minimálne tri ošetrenia v dvojtýždňových až mesačných intervaloch.

Pre koho je drakuloterapia vhodná?

Pleť si v každom veku vyžaduje adekvátnu starostlivosť a práve plazmaterapia je tou najlepšou voľbou v prípade, ak sa rozhodnete podstúpiť omladenie pokožky.

Klientky v zrelšom veku ocenia možnosť obohatenia plazmaterapie o kyselinu hyalurónovú pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledného efektu a optimálnu dlhodobú hydratáciu pokožky.

Pozitíva plazmaterapie ocenia aj muži, keďže dokáže stimulovať pokožku hlavy, podporiť rast vlasov a spomaliť ich vypadávanie.

Plazmaterapia je vhodná aj pre mladšie ročníky, a to konkrétne pre klientky so sklonom k akné, kedy ošetrenie efektívne potláča vznik zápalových prejavov a urýchľuje proces hojenia.

Zákrok drakuloterapia vykonávaný na MB Clinic.

V súčasnej dobe existuje mnoho metód na omladenie pokožky, ale drakuloterapia sa vyznačuje svojou prirodzenosťou a účinnosťou. Je to spôsob, ako využiť vlastné zdroje tela k dosiahnutiu mladšieho a zdravšieho vzhľadu pokožky.

Na našej klinike vám s touto metódou pomôže skúsená pani doktorka MUDr. Alexandra Viestová. Doprajte svojej pokožke mladistvosť a oživenie. Objednajte sa na vstupnú konzultáciu prostredníctvom kontaktného formulára alebo na telefónnom čísle +421 948 883 883.

Tešíme sa na vás v krásnych priestoroch našej kliniky v Bratislave na Gorkého 4.

Váš MB Clinic tím & MUDr. Martin Boháč

Previous
Previous

Rozšírené cievky na nohách: Na čo pri starostlivosti o nohy nezabudnúť?

Next
Next

Botox: Moderné riešenie pre mladistvý vzhľad